it’s a 10 miracle blow Blow dry Glossing Leave-in – Styled-to perfection shine

26,00

Description

Leverbaar vanaf 17 september 2020

Betoverende glans en diepe conditionering

Als het haar wordt gevoed en beschermd ziet het er altijd verbluffend zijdeachtig uit. En met It’s a 10 Miracle Blow Dry Glossing Leave-In is dat precies wat je krijgt: rijk geconditioneerd, super handelbaar haar met een intense glans die onmogelijk te negeren is. Het begint allemaal met zeer effectieve hydraterende ingrediënten die het haar versterken en verzegelen gevolgd door gladmakers voor ultieme glans en bescherming tegen de hitte van stylingtools, UV-schade, breuk en meer. Van regelmatig gebruik wordt het haar steeds sterker en glanzender waarbij It’s a 10 Miracle Blow-Dry Glossing Leave-In de hoogglans benadrukt. Een onmisbaar geheim voor prachtig zijdezacht haar dat net zo goed aanvoelt als het eruit ziet.

Uitverkocht

SKU: 12086 Categories: , , , , , Tag:
Beschrijving

Het is een 10 Miracle Blow Dry Glossing Leave In levert krachtige prestaties voor glad, glanzend haar dankzij ingrediënten als:

 • Panthenol: A highly effective strengthener
 • Silk Amino Acids: Restores natural moisture balance while adding strength and shine
 • Sunflower Seed Extract: Natural antioxidant that guards against color fading, brassiness, and UV damage
 • Argan Oil: Smooths frizz, seals split ends, and provides softness with Vitamin E, essential fatty acids, and other vital nutrients
 • Aloe Leaf Extract: Provides intense soothing and protective moisture while also sealing the hair shaft and acting as a natural water-based sunscreen
 • Rooibos Tea Extract: Shields hair from environmental challenges
 • Linalool: Plant-based shaper and fragrance

 

**Onze tip**

Vernevel gelijkmatig over vochtig haar en kam het door om het Glossing Leave-in van wortel tot punt te verdelen. Föhn vervolgens naar wens droog voor glad en glanzend haar zonder pluis maar met veerkrachtige en voelbare zachtheid. Kan ook gebruikt worden als een leave-in-behandeling voor gewichtloze versteviging met een lichte holdfactor bij aan de lucht gedroogde haarstylen.

Beoordelingen (0)

There are no reviews yet.

Be the first to review “it’s a 10 miracle blow Blow dry Glossing Leave-in – Styled-to perfection shine”

0
  0
  Winkelwagen
  Your cart is emptyReturn to Shop