Cruelty free products

Bij It’s a 10 Haircare is dierenwelzijn een belangrijk thema. It’s a 10 Haircare test niet op dieren. Wij geloven dat er geen rationele of morele reden kan zijn om te experimenteren op dieren. Miljoenen dieren worden jaarlijks gebruikt en vermoord in naam van vooruitgang. Wij weten dat er betere research methodes zijn.

MAKO Shark Conservation & It’s a 10

Als roofdieren op het hoogste niveau van de voedselketen zijn haaien essentieel voor het handhaven van een gezond ecologisch evenwicht in onze oceanen. Dit is cruciaal voor het welzijn van de planeet en ons eigen welzijn. Helaas nemen de haaienpopulaties wereldwijd snel af als gevolg van overbevissing om aan de vraag naar hun vlees, vinnen en leveroliën te voldoen. Haaienleveroliën worden veel gebruikt in cosmetica en producten voor persoonlijke verzorging en dragen bij aan de bedreiging van veel haaiensoorten en, uiteindelijk, aan de ineenstorting van onze oceaan ecosystemen. Carolyn Aronson, de oprichter en CEO van It’s a 10 Haircare ondersteunt met trots het Guy Harvey Research Institute in hun missie om baanbrekend onderzoek te doen om de bescherming van haaien over de hele wereld te bevorderen.

Track Our Shark

LEAPING BUNNY PROGRAM

We zijn een trotse supporter van het Leaping Bunny-programma en moedigen al onze klanten en hun klanten aan om cruelty-free te winkelen. Door cruelty-free te winkelen, ondersteunt u bedrijven die in geen enkele fase van de productontwikkeling op dieren testen, inclusief het testen van ingrediënten. Lees meer over de coalitie tegen dierproeven en het Leaping Bunny-programma.

ENVIRONMENTAL COMMITMENT

Het is belangrijk voor It’s a 10 Haircare om een verschil te maken in de haarverzorgingsindustrie, maar ook om een positieve invloed te hebben op het leven van onze klanten. We hanteren hoge normen en creëren producten die onze waarden – om te doen wat het beste is – hooghouden, niet alleen voor ons haar, maar ook voor ons milieu en onze wereld.

THE HUMANE COSMETICS ACT

In het Huis van Afgevaardigden is een wetsvoorstel ingediend dat een einde maakt aan dierproeven voor cosmetica in de VS. Wij ondersteunen dit wetsvoorstel met onze ziel en zaligheid.

0
    0
    Winkelwagen
    Your cart is emptyReturn to Shop