it`s a 10 haircare

Europaweg 220
7336 AR Apeldoorn
Telefoonnummers:
NL: 055 – 543 11 11
Email: info@itsa10haircare.nl

HI, WAARMEE KUNNEN WE JE HELPEN?

Meest gestelde vragen:

Algemeen

Na het plaatsen van je bestelling krijg je van it`s a 10 haircare altijd een orderbevestigings-e-mail. Het is echter mogelijk dat deze email door je mailserver als spam aangemerkt is, dat je inbox te vol is of dat er bij ons wellicht een verouderd e-mailadres van je bekend is.

Wil je alsnog jouw orderbevestiging ontvangen? Vul dan het contactformulier in, dan zorgen wij dat deze alsnog jouw kant opkomt.

Bestellen en bezorgen

In de meeste gevallen wordt jou bestelling de volgende dag bij ons verzonden. je ontvangt hiervan een email met een track and trace link er in. via deze link kun je jouw bestelling volgen waardoor je kunt zien wanneer hij bij jou wordt afgeleverd

Betalen

Ja, het is mogelijk om achteraf te betalen via Afterpay. Heb je vragen over de betaling, bijvoorbeeld waarom je bestelling niet wordt goedgekeurd door Afterpay? Neem dan contact op met Afterpay klantenservice.

Zodra het pakket door it`s a 10 haircare wordt verzonden, ontvang je per e-mail een digitale factuur van Afterpay. Je hebt vervolgens 14 dagen de tijd om het product te betalen. De betalingsgegevens zijn terug te vinden op de digitale factuur.

Wanneer de gehele bestelling retour is verwerkt bij it`s a 10 haircare, komt de factuur bij Afterpay te vervallen.

retourneren

De retourzending wordt binnen 3 werkdagen door ons verwerkt en op dat moment ontvang je een e-mail met daarin de bevestiging. Het totaalbedrag inclusief eventuele verzendkosten (verzendkosten worden alleen teruggestort bij retournering van de gehele bestelling) zullen we zo snel mogelijk, maar altijd binnen 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst, terugstorten.

Load More

Heb je een andere vraag?

0